تبدیل تحلیل گر به معامله گر

تبدیل تحلیل گر به معامله گر

در این مقاله با هم بررسی می‌کنیم که چه زمانی تحلیلگران می‌توانند به یک معامله‌گر تبدیل شوند. و در ادامه مهمترین تفاوت‌ها و شبا‌هت‌هایی که این دو با هم دارند را بررسی و تحلیل می‌کنیم.

 

فاکتورهای نشان دهنده تبدیل یک تحلیل‌گر به معامله‌گر

 ۱. داشتن درآمد مستمر از بازار

 ۲. حداقل یک سال سود ده باشد.

البته خود معامله‌گران حرفه‌ای نیز بر اساس تعداد توالی سال‌های سود‌ده و درآمد‌زا بودن خود و میانگین سود ماهیانه‌ای که به دست می‌آورند به سطوح مختلف از حرفه‌ای بودن دسته‌بندی می‌شوند.

 

معامله گران

تفاوت شغل معامله‌گری با دیگر شغل ها

افرادی که هدفشان انتخاب یکی از شغل‌های خوب و درآمد زا در جامعه است. مسیر مشخصی را برگزیده و شروع به زمانبندی می‌کنند. یعنی این افراد دقیقا می دانند که باید چه دروسی را بخوانند و چگونه تجربه عملی کسب کنند تا به یک سطح تخصص قابل قبول در رشته خود برسند. مثلا دانشجویان پزشکی بعد از فارغ التحصیلی چند سال کار آموزی می‌روند تا بتوانند مهارت و اعتماد به نفس کافی را پیدا بکنند. ولی تفاوتی که بین رشته معامله‌گری و دیگر شغل ها وجود دارد این است که مسیر معامله گری، یک مسیر مشخص و یک دست نیست. مهمترین عوامل اختلاف شغل معامله‌گری با دیگر مشاغل را می‌توان به این صورن بیان کرد:

  1. در رشته معامله‌گری منابع تخصصی وجود ندارد که افراد علاقمند به این حرفه را به صورت مرحله به مرحله به سمت حرفه ای شدن هدایت کند.
  2. رشته آکادمی تخصصی برای این حرفه وجود ندارد و اغلب منابع مختلف و توسط نهادهای مختلف ارائه می شود.
  3. افرادی که در معامله‌گری به خُبرگی و درجات بالا رسیده اند معمولا به دنبال پرورش معامله‌گران خوب دیگر نیستند و برای این مورد وقتشان را اختصاص نمی‌دهند.
  4. مسیر معامله گری پیچیده از تجربیات مختلف، منابع آموزشی و دانش روان شناسی در کنار مباحث تکنیکال و بنیادی می‌باشد که خود این چند دانشی بودن و موارد غیر قابل پیشبینی دیگر باعث شده هر کسی نتواند در این رشته دوام بیاورد. و این مسیر در واقع مثل یک سفر پر پیچ و خم برای فرد می‌باشد.

تفاوت شغل معامله‌گری با دیگر شغل‌ها

شباهت شغل معامله‌گری با دیگر شغل‌ها

افرادی که به دنبال موفقیت در شغل‌های سطح بالای جامعه هستند. مثل مهندسی، وکالت، جواهرشناسی، پزشکی و غیره باید زمان زیادی را برای رسیدن به این هدف اختصاص دهند. مثلا فردی که قصد دارد مهندسی حرفه‌ای در یک رشته بشود باید چهار سال در مقطع کارشناسی و دو سال در مقطع کارشناسی ارشد درس بخواند و در کنار آن چندین سال در بازار آزاد در زمینه تحصیلی خود کسب تجربه کند. در تمام شغل های سطح بالا این نکته مشترک وجود دارد که باید دانش و تجربه با هم همگام شوند. معامله‌گری به عنوان یک شغل بسیار سطح بالا از این قاعده مستثنی نیست و معامله‌گر نیز باید زمان زیادی را برای آموزش و کسب تجربه در بازار صرف کند تا بتواند به یک معامله‌گر حرفه‌ای تبدیل بشود.

شباعت معامله‌گری با دیگر شغل‌ها

ویژگی‌ های شغل معامله گری

  1. در این شغل مانند دیگر مشاغل الزامی نیست که شما در ساعتی مشخص در مکانی مشخص باشید.
  2. شغل معامله‌گری یک شغل همیشگی است و اینطور نیست یک زمان خوب باشد و مدتی خوب نباشد.
  3. شما در این شغل آزادی عمل بالایی دارید و می‌توانید کنار آن به دیگر کارهایتان نیز برسید.
  4. معامله‌گر حرفه‌ای یک انسان وارسته است. زیرا تمام ابعاد شخصیتی خود را نظیر ترس، طمع، غرور و پذیرش می شناسد و آن‌ها را در یک سطح خوب و متعادل نگاه داشته است.
  5. معامله‌گران حرفه‌ای به واسطه ویژگی شخصیتی و تمرین‌هایی که در مسیر معامله‌گری انجام داده اند، در تمام ابعاد زندگی فردی موفق هستند.
  6. معامله‌گری شغلیست که افراد را در نهایت خودش گلچین می‌کند و برای موفقیت در آن باید نظم و استمرار شخصیتی مناسبی فرد داشته باشد. بازارهای مالی و شغل معامله‌ گری افرادی را که به صورت حسی و بدون داشتن هیچ گونه شناخت وارد این مسیر می‌شوند را خیلی سریع از این مسیر خارج می کند. چون شرط بقا در این حرفه داشتن انگیزه است که افراد غیر جدی و احساسی بعد از مدتی از این بازار  دل زده شده و وارد مشاغل دیگر می‌شوند.
  7. معامله‌گران حرفه‌ای همچون یک ماشین پولسازی می‌مانند که می‌توانند بعد از مدتی سرمایه خود حالا به هر میزان و مقداری که باشد و سرمایه اطرافیان خود را رشد بدهند.

بررسی بازارهای مالی

 

مطالب مهم دیگر
چه سهامی ارزش خرید دارد؟

منبع : گروه اول بورس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *