ضرورت تایم فریم در تحلیل تکنیکال

ضرورت تایم فریم در تحلیل تکنیکال

ضرورت تایم فریم در تحلیل تکنیکال

عدم انتخاب درست تایم فریم ها از دلایل اصلی شکست تریدرها یا معامله گران در بازارهای مالی است. تایم فریم ها یکی از اجزاء خیلی مهم در تحلیل تکنیکال هستند. افراد مبتدی و نا آشنا به ماهیت رفتار بازارهای مالی تنها بر اساس یک تایم فریم تحلیل می کنند. در صورتیکه که برای مشخص شدن روند کلی قیمت (صعودی یا نزولی بودن روند) ما باید از تایم فریم های بالاتر استفاده بکنیم که دید بهتری برای استراتژی گذاری ورود به سهم داشته باشیم.

 

 

ضرورت تایم فریم

 

انتخاب تایم فریم بر اساس زمان کار شما

برای انتخاب تایم فریم های درست و مناسب با اهداف معامله گری خود باید ابتدا مشخص کنید که شما چقدر زمان می‌خواهید در مرحله اول برای بازار کنار بگذارید. یعنی آیا معامله‌گری قرار است شغل اول شما باشد یا اینکه در روز یا چند روز یک‌بار قرار است معاملاتی را داشته باشید. اگر هر از گاهی یا کوتاه مدتی معامله می‌کنید بهتر است از تایم فریم های کوتاه مدت مثل یک ساعته و چهار ساعته و روزانه استفاده کنید. اگر مدت زمان بیشتری وقت دارید برای کنترل معاملات خود می‌توانید از تایم فریم های دقیقه ای نیز استفاده بکنید تا شرایط لحظه ای قیمت را نیز تحت کنترل خود داشته باشید و بتوانید در موقع مناسب با حد ضرر یا حد سود مناسب از  معامله خارج شوید.

 

تایم فریم

 

مناسب‌ترین تایم فریم

در حقیقت نمی‌توان بطور قطعی گفت کدام تایم فریم بر دیگری ارجحیت دارد. تمام تایم فریم ها در جای خود مفید و کارآمد هستند و این شما هستین که باید بر اساس خصوصیات رفتاری و اخلاقی خود در معامله‌گری تایم فریم مناسب با خلق و خوی خودتان را پیدا کنید. به عنوان مثال معامله‌گران کوتاه مدتی یا اسکلپرها اکثرا افراد کم صبر و  کم ریسکی هستند که در تایم فریم های کوتاه مدتی معامله‌گری می‌کنند و معمولا حد ضرر و حد سودهای کوچکی را همیشه برای خود مشخص می‌کنند. این افراد اصلا تمایل به باز نگه داشتن طولانی مدت معاملات خود ندارند. در واقع این بازی پول و حرکت سرمایه به افراد مختلف فشارهای متفاوتی را وارد می‌آورد. برای همین است که یک استراتژی که ممکن است برای شما سود‌آور باشد به تیپ شخصیتی فرد دیگری نخورد و آن فرد نتواند بر اساس آن استراتژی نتایجی که شما می‌گیرید، را به دست بیاورد. هر تایم فریمی می‌تواند به شما سود کافی را برساند به شرطی که با کار کردن در آن تایم فریم و رفتار سهمی که قصد ترید روی آن را دارید، بشناسید.

مطالب مهم دیگر
آشنایی سریع با افزایش سرمایه و حق تقدم ها

انتخاب تایم فریم

 

 

ارتباط سرمایه و تایم فریم در معاملات

میزان حجم پولی که شما دارید ارتباط مستقیم با استراتژی معاملاتی و تایم فریم های مناسب برای شما دارد. اگر میزان سرمایه شما کوچک باشد قطعا نمی‌توانید ریسک‌های بزرگ به سرمایه خود وارد کنید پس باید از حد ضررهای کوچکتر و تایم فریم‌های کوچکتر و کم ریسک تر شروع کنید. مانند تایم فریم های ۱ دقیقه تا ۵ دقیقه. اگر میزان سرمایه شما به قدری کافی یا بزرگ باشد شما می‌توانید از تایم فریم های بالاتر هم استفاده کنید. این تایم فریم ها همانطور که حد سود بالاتری دارند، حد ضرر بالاتری نیز دارا می‌باشند.  در حقیقت حساب معاملاتی شما باید متناسب با ریسک پذیری شما توانایی و انعطاف پذیری داشته باشد، در غیر این صورت از بازار معاملات اخراج خواهید شد.

 

ارتباط سرمایه و تایم فریم

 

ضرورت تایم فریم ها در تحلیل تکنیکال

بعد از مدتی کسب تجربه در بازارهای مالی شما می‌توانید برای اینکه نتایج حرفه ای تر و بهتری بگیرید، از تایم فریم‌های چند گانه استفاده بکنید. قطعا شاهد این بوده اید که نمودار قیمت در هر لحظه به هر طرفی می‌تواند حرکت کند، و در واقع حرکت قیمت‌ها به هیچ عنوان قابل پیشبینی نیستند چون تحت تاثیر عوامل بسیاری از جمله سیستماتیک و غیر سیستماتیک می‌باشند. بر اساس تایم فریمی که تنظیم کرده اید یک اندیکاتور یا میانگین متحرک رو نمودار ‌قیمت شما ممکن است در یک حالت سیگنال خرید و در روی همان نمودار و در تایم فریمی دیگر سیگنال فروش بدهد. یعنی اینکه شما سهمی یا جفت ارزی بخرید و بفروشید دقیقا به تایم فریم و نقطه ورود شما بستگی دارد که در ادامه اگر شرایط برای شما سودآفرین باشد، می‌توانید سیو سود کرده و از معامله خارج شوید. پس تنها نکته مهم در این حالت تایم فریم و محل ورود شما به سهم هستش.

مناسب‌ترین تایم فریم

 

 نتیجه گیری

در یک زمان و ساعت مشخص با سهام یا جفت ارز مشخص، اختلاف در تایم فریم می‌تواند شرایط را برای هر فرد متفاوت بکند.  به صورت کلی یکی از دلایل برگشت قیمت یا ادامه روند قیمت ممکن است برخورد قیمت با یک سطح حمایتی یا مقاومتی در تایم فریم بزرگتر باشد که این حالت چون ما در تایم فریم کوچکتر تنها نظاره گر قیمت بوده ایم برای ما گنگ و غیر قابل درک به شمار می‌آمده است. در این شرایط کافی است یکی یا دو تایم فریم بزرگتر را هم بررسی کنیم تا علت تغییر جهت قیمت را فهمیده و همچنین سطوح حمایت و مقاومت مهم را نیز تشخیص بدهیم. سطوح حمایت و مقاومت در تایم فریم های بزرگتر اهمیت و احترام بیشتری را نسبت به تایم فریم های کوچکتر دارا هستند. پس ترید کردن یا معامله‌گری با در نظر گرفتن چند تایم فریم موقعیت‌های بهتر و مطمئن تری را برای ما مشخص می کند. و این نکته ای است که خیلی از مبتدی‌های بازارهای معامله از آن غافل هستند. گاهی بهتر است از دور نما هم به حرکت قیمت نگاه کنید تا در تله‌های گول زننده روندهای کوتاه مدت گیر نیفتید.

مطالب مهم دیگر
مهمترین اطلاعات تحلیل تکنیکال به معامله گران

همیشه ابتدا نمودار قیمت را در تایم فریم روزانه و ۴ ساعته بررسی بکنید‌،  سپس اگر قصد ورود دارید بر اساس تایم فریم‌های کوچکتر مثل تایم فریم یک ساعته و ۳۰ دقیقه به سهم ورود بزنید. این کار باید بخشی از عادات معامله ‌ری شما بشود تا بتوانید نتایج بهتری را رقم بزنید.

منبع: سایت اول بورس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *