در این ویدئوی آموزش در رابطه با روشهای سرمایه گذاری در حق تقدم ها صحبت میکنیم. خیلی از افراد به طور مشخص نمیدانند که با چه استراتژی و روشهایی میتوانند از سرمایه گذاری در حق تقدم ها کسب سود کنند.
استراتژی سرمایه گذاری در حق تقدم ها به دو روش میتواند صورت بگیرد:
۱. فروش حق تقدم استفاده نشده توسط خود شرکت ( در این روش سرمایه گذاری شرکت بعد از اتمام مهلت زمان آگهی پذیره نویسی خودش اقدام به فروش حق تقدم های استفاده نشده می کند)
۲. استفاده از حق تقدم و تبدیلش به سهم
( در این روش سهامدار آینده و روند سهم را بررسی کرده و قصد دارد که با تبدیل حق تقدم سهام به خود سهام اصلی شرکت ، سهم شرکت را به دید میان مدت و بلند مدت نگه داری کند تا از احتمال سوددهی سهم در آینده استفاده کند)
بهترین زمان خرید حق تقدم ها به دید سرمایه گذاری در سهم
معمولا به علت فشار فروش برای نقد کردن حق تقدم ها در روزهای آخر مهلت استفاده قانونی که همان ۶۰ روز میباشد، چون قیمت سهم افت میکند بهترین زمان برای خرید حق تقدم ها به دید نگه داری یا سرمایه گذاری میباشد.
نحوه اهرم گیری برای کسب سود از حق تقدم ها
در ۲ حالت زیر شرایط مناسبی فراهم میشود که شما بتوانید به منظور کسب سودهای جذاب و استفاده از قابلیت اهرم گیری در حق تقدم ها سودهای جذابی بدست بیاورید.
روش اول : این روش زمانی کاربرد دارد که قیمت سهم به قیمت اسمی آن نزدیک باشد. یعنی اگر سهم شما به فرض ۱۵۰ تومان باشد و حق تقدم سهم ۵۰ تومان باشد (۱۰۰ تومان کمتر از سهم) با یک سرمایه ثابت بهتر است شما حق تقدم سهم را بجای سهم تهیه کنید چون تعداد بیشتری سهم نصیب شما میشود و با فرض یه سود ثابت در حد ۱۰ درصد شما در صورت داشتن حق تقدم سهم چندین برابر بیشتر سود میکنید. مثلا فرض کنید شما ۶۰۰ هزار تومان سرمایه دارید که با آن میتوانید ۴ هزار عدد سهم اصلی شرکت را در قیمت ۱۵۰ تومان بگیرید ولی با همین سرمایه میتوانید، ۱۲ هزار عدد از حق تقدم همان سهم شرکت را در قیمت ۵۰ تومان بگیرید. حالا فرض کنید قیمت سهم ۱۰۰ تومان بیشتر شود. کسیکه سهم شرکت را دارد ۴۰۰ هزار تومان سود میکند و کسیکه حق تقدم شرکت را دارد ۱.۲۰۰.۰۰۰ هزار تومان سود میکند. یعنی سه برابر کسی که سهم شرکت را دارد.آیا جذاب نیست!!!
روش دوم : این روش به این صورت است که اگر قیمت سهم شما بالا است در صورتیکه قیمت حق تقدم سهم بیشتر از ۱۰۰ تومان با سهم اختلاف داشت، در این حالت ارزش ورود به حق تقدم نیز وجود دارد. البته سهمی که از نظر شرایط بنیادی و وضعیت نموداری جای خوبی نیز قرار گرفته باشد. بعنوان مثال فرض کنید قیمت سهم ۵۰۰۰ هزار تومان باشد و قیمت حق تقدم سهم ۴۰۰۰ هزار تومان در حال معامله باشد. در این شرایط ارزش ورود به حق تقدم و کسب سود جذاب وجود دارد، که میتوانید در مواقعی که این شرایط را دیدید به حق تقدم سهم ورود بزنید.
منبع: اول بورس
بینظیر بود مطلب شما
تشکر از لطفتون